Elkészítés: A csirkecombokat befűszerezem sóval, borssal és olívaolajjal. Egy tepsibe leterítem a kenyereket, ráfektetem a csirkecombokat, majd előmelegített sütőben megsütöm (erre azért van szükség, mert a csirkéből kifolyó zsiradékot a kenyér felissza, és finom, fűszeres kenyérkockákat eredményeznek együtt).
Amíg a csirke a sütőben békésen süldögél, addig összeállítom a salátaalapot. A salátakeveréket beleöntöm egy nagy tálba, majd hozzáadom a felkockázott paradicsomot és paprikát, sózom, borsozom, meglocsolom olívaolajjal, majd türelmesen várok, amíg a csirkék megsülnek.
Az elkészült combokról leszedem a húst, a salátába tépkedem, és a fűszeres kenyeret belekockázom a tálba. Aki szereti, tehet rá ezersziget öntetet vagy kapros-márványsajtos öntetet, de olívaolajjal és balzsamecettel meglocsolva is finom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.