Elkészítés: Előző este a csirkemellet bepácolom a fajita fűszerkeverékkel és egy kis olívaolajjal, majd beteszem a hütőbe. A paradicsomokat és a hagymát kockára vágom, adok hozzá sót, borsot, apróra vágott korianderlevelet és összekeverem. Majd ezt is a hűtőben hagyom éjszakára. Így jobban összeérnek az ízek.
Másnap a csirkemellet megsütöm grillen és kockákra vágom. Egy palacsintasütőben olívaolajat hevítek, majd rádobom a csirkemellet, aztán a paradicsomos-hagymás keveréket. Kicsit melegítek rajta, majd ráteszem a jalapeno paprikát és hozzáadom a csípős szószt. Átforgatom az egészet, hogy jól átmelegedjen, hozzáadom a reszelt sajtot. Ilyenkor már nem is kell a tűzön tartani, csak addig melegíteni, míg a sajt félig megolvad.
Ezt a sajtos egyveleget a tortillákba töltjük és feltekerjük. Én a végén még visszateszem kicsit a grillre, hogy a tortilla ropogós legyen. Magában vagy sült krumplival tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.