A húst hideg vízbe áztatjuk, majd megtisztítjuk, lecsepegtetjük róla a vizet, és alaposan meghintjük a fűszersóval.
A zöldségeket megtisztítjuk, megközelítőleg egyforma darabokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk.
Egy közepes tepsit kikenünk a zsírral, beleszórjuk a hagymakarikákat, majd a többi zöldséget is.
Meghintjük a sóval, borssal. Ráfektetjük a fűszeres szárnyakat, meglocsoljuk az olajjal és a húsleves alaplével.
Alufóliával lefedjük. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, ahol addig sütjük, míg a hús megpuhul kb. 35-45 perc alatt. Ekkor az alufóliát eltávolítjuk és további 10 perc alatt pirosra sütjük a csirkeszárnyakat. Sütés közben a szaftjával párszor meglocsolgatjuk a húst. Melegen, azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.