Elkészítés: A tésztát sós vízben, kevés étolajjal meglocsolva megfőzzük.
Közben a halkonzerveket egy nagyobb tálban villával összetördeljük (a sprotniból kiszedjük a gerincet) az olajjal együtt, hozzákeverjük a tejfölt és fél citrom levét, majd ízesítjük oregánóval, sóval, borssal.
Összekeverjük a megfőtt tésztával, majd
margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük.
Tetejére paradicsomszeleteket rakunk, meghintjük az előzőleg leszerelt sajttal, majd a citrom másik feléből vágott vékony szeleteket helyezünk rá, és azt is meghintjük reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd kockára vágva, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.