A burgonyát, a lila hagymát és a sütőtököt meghámozzuk, majd vékonyan felkarikázzuk. A fokhagymát zúzzuk finomra.
Egy réteg burgonyát teszünk a kivajazott tűzálló tálba, megsózzuk és megborsozzuk, majd elrendezzünk rajta egy adag hagymakarikát. Végül rámorzsolunk kevés vajat.
Erre rétegezzük a sütőtökszeleteket, kevés fokhagymát teszünk rá, és folytatjuk a rétegezést úgy, hogy felülre burgonya és hagyma kerüljön. Közben minden réteget megsózunk és megborsozunk. Végül megszórjuk a lereszelt sajttal.
Felöntjük az egészet az alaplével, lefedjük, majd 180 fokos sütőben 60 percig sütjük. Ekkor levesszük róla a fedőt és aranyszínűre sütjük. Meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.