Elkészítés: A tököt megtisztítom, kettévágom hosszában, és kiveszem a belsejét. Kb. 1 cm széles szeleteket vágok belőle, és a szeleteket még félbevágom, hogy könnyen elférjen a tepsiben.
Besózom a tökszeleteket, kicsit állni hagyom, majd kivajazott vagy olajozott tepsibe /tűzálló edénybe/ lerakom. Előmelegített sütőbe tolom, és 180-200 fokon addig sütöm, amíg megpuhul.
Közben a tojásokat, a tejfölt, a sajtot egy tálban összekeverem, sóval, borssal és a kaporral fűszerezem. Amikor már puha a tök, a keveréket egyenletesen elosztva ráöntöm a tetejére.
Visszateszem a sütőbe, és addig sütöm, amíg szép rózsaszínűre sül. Kockára vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.