Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, fél cm-es szeletekre vágjuk, és hideg vízbe tesszük. A póréhagymát megtisztítjuk, és karikára vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, és fokhagymaprésen áttörjük. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és morzsásra pirítjuk benne a darált húst. Sóval, borssal, bazsalikommal fűszerezzük, és belekeverjük a fokhagymát. Fél deci vízzel elkeverjük a sűrített paradicsomot, és a húshoz adjuk. A sütőt 250 fokra előmelegítjük. Margarinnal kikenünk egy tűzálló tálat, beleterítjük a burgonya felét, a pórét, rásimítjuk a paradicsomos húst, és beborítjuk a maradék burgonyával. Ráöntjük a húslevest, lefedjük alufóliával, és a sütőben 50-60 percig sütjük. 20 perccel a sütési idő lejárta előtt levesszük a fóliát, a burgonyát megszórjuk a sajttal, és tovább sütjük. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.