Előkészítés: A szőlőt megmossuk, a szemeket kettévágjuk. A körtét meghámozzuk, négybe vágjuk, magházát kivágjuk, és a gerezdeket még kettévágjuk. Azonnal megcsepegtetjük a citrom levével, hogy ne barnuljon meg.
Elkészítés: A gyümölcsöket 6 evőkanál vízzel, a cukorral, a citrom héjával, a gyömbérrel lassú tűzön kb. 5 percig főzzük. Hagyjuk kihűlni. A pudingot elkészítjük a csomagoláson szereplő utasítás szerint a tejjel. Vizes evőkanállal nagy galuskákat szaggatunk ki, és négy tányérra szétosztjuk. Mellészedjük a körtés-szőlős kompótot, megszórjuk kevés porcukorral, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.