Elkészítés: 3 tojásból, 1 csomag sütőporból, 25 dkg lisztből, 25 dkg porcukorból 4 evőkanál vízzel, narancssárga ételszínezővel szögletes piskótalapot sütünk. Ezt még kétszer megismételjük.
A pudingport 0,5 dl tejjel és 2-3 evőkanál cukorral elkészítjük, hagyjuk kihűlni. 5 dl habtejszínt felverünk, hozzáadjuk a habfixálót, majd lassan belekeverjük a pudingot és a likőrt. Ezzel a krémmel megtöltjük a három piskótalapot. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Papírból készítünk egy tigrisfej sablont, az arcot is rárajzoljuk. Ezt rátesszük a betöltött piskótára és éles késsel körbevágjuk.
Felverjük a tejszín másik felét is, szintén adunk hozzá habfixálót, és nagyon vékonyan megkenjük a torta tetejét, erre a rétegre fogpiszkálóval vagy kés hegyével felrajzoljuk az arcot.
A felvert tejszínt annyi részre osztjuk, ahány szín lesz a tortán, a barnát kakaóporral, a rózsaszínt egy kevés piros színezővel érhetjük el. Nyomózsákba töltjük, és pontozással alakítjuk ki a mintát, fontos, hogy a legvilágosabb színtől haladjunk a legsötétebb felé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.