Elkészítés: A csokoládét kis edénybe tördeljük, és vízgőz felett felolvasztjuk. A barackokat megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A margarint habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tojássárgájával felváltva a margarinos krémbe dolgozzuk. Kb. 20 dekányi olvadt csokoládét is hozzáadunk. Végül a fehérjehabot is beleforgatjuk.
A tésztát a tepsibe simítjuk, tetejét sűrűn kirakjuk a barackokkal (magházukkal lefelé ráborítjuk). A sütőben kb. 35 percig sütjük. A megmaradt barackokat a sütés közben a tésztába süllyedt barackokra rakjuk. Hagyjuk kihűlni.
A megmaradt csokoládét még egyszer felolvasztjuk, és villával vékony sugárban a süteményre folyatjuk. Megszórjuk a pisztáciával, és tejszínhabrózsákkal, mentalevelekkel, citromhéjjal díszítve, felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.