Elkészítés: A vajat megolvasztjuk, a csokoládét apró darabokra törjük. A chilit mindenképpen érdemes finom porrá zúzni, hogy az eloszlása egyenletesebb legyen, a mennyiségben persze az ízlés határoz, kezdésként kevesebbet ajánlok beletenni. A hozzávalókat egységes tésztává keverjük (viszonylag szilárd lesz).
Kivajazott lapos tepsire kis halmokat rakunk kanállal. Fontos, hogy ezek aránylag távol legyenek egymástól, mert a sütés alatt lapos formát vesz fel a keksz, és így könnyen összesülhetnek!
Előmelegített sütőben 8-10 percig sütünk egy adagot, 180 fokon (légkeverés nélkül). Miután kihűl, lapos szedőkanállal választjuk le a kekszeket a tepsiről és már fogyasztható is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.