Elkészítés: Gőz fölött fölolvasztjuk a mézet a cukorral, beletesszük a fűszereket. Amikor kihűlt, belekeverjük a felvert tojást és a diót, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a sót. Összedolgozzuk a tésztát, majd kis puszedliket formázunk belőle, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket. Előmelegített sütőben közepes lángon sütjük. A csokit felolvasztjuk, összekeverjük az olajjal, és a kihűlt puszedliket ebbe mártogatjuk. Érdemes időben elkészíteni, mert pár nap kell, hogy megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.