Ehhez a csemegéhez ép, nagyszemű, szép epreket válasszunk. A gyümölcsöt megtisztítjuk és alaposan megmossuk. Lecsöpögtetjük, törlőpapírra szedjük, megtörölgetjük. Közben az ét főzőcsokoládét vízgőz fölött vagy nagyon kis lángon, a vajjal együtt felolvasztjuk. Belekeverjük a vaníliás cukrot. A tejszínt a porcukorral együtt félkeményre felverjük. Az eperszemeket hosszú, kétágú (hús)villára szúrjuk és belemártjuk az olvasztott csokoládéba. Lecsöpögtetjük, majd alufóliára tesszük száradni. A megszilárdult csokis epret sűrű tejszínhabba mártogatva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.