A kekszet tegyük zacskóba, és egy sodrófa segítségével törjük porrá. Olvasszuk meg a vajat és a mézet, majd keverjük össze a keksszel. Béleljünk ki folpakal egy vekniformát, és nyomkodjuk bele a keveréket úgy, hogy kb. 2 cm-es pereme legyen.
Olvasszuk meg a kétféle csokit gőz felett, és tegyük félre, hogy kihűljön. A tejszínt verjük fel, majd keverjük össze a porcukorral és a csokival.
Osszuk el a krémet egyenletesen a tésztán, majd hűtsük le, hogy megdermedjen. Tálalás előtt vegyük ki a formából, és szeleteljük fel. Tejszínhabbal és eperrel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.