Elkészítés: Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot, és habosra keverjük. Utána hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót. Ezeket is összekeverjük. Majd összeforgatjuk óvatosan a habbal. Utána kivajazott, kilisztezett formába (26 cm) öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 1 órát sütjük.
A krémhez a pudingot a cukorral megfőzzük a tejben, ha kész, tegyünk a pudingra fóliát, hogy ne bőrösödjön meg. Ha kihűlt, ezt kikeverjük, majd hozzákeverjük a margarint és a kakaóport. Fél órára hűtőbe tesszük, majd a tortát 3 részre vágjuk, és ezzel töltjük.
Oldalára tehetünk csokiforgácsot, díszítésnek marcipánvirágot, cukorgyöngyöt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.