Elkészítés: A tésztához a 4 tojás sárgáját a cukorral habosra keverjük egy robotgép segítségével, hozzáadjuk fokozatosan az olajat, majd a vizet, és habosra keverjük. Ha elkészültünk, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Megint jól elkeverjük. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük robotgéppel egy pici csipet sóval. A kakaós masszához adjuk, és egy spatula vagy fakanál segítségével óvatosan összeforgatjuk (először csak egy kanállal, utána mehet a többi).
A sütőt előmelegítjük. Egy kapcsos tortaforma aljára sütőpapírt teszünk, az oldalát vékonyan kókuszzsírral vagy vajjal kikenjük, beleöntjük a kakaós masszát. Előmelegített sütőben 20-23 perc alatt készre sütjük (17 percnél tűpróba).
Ha elkészült a sütemény, akkor egy fakanál nyelével lyukakat szúrunk a süteménybe. A sűrített tejet beecsurgatjuk a lyukakba, a maradékot a torta tetején elkenjük egy ecsettel. Lefedve hagyjuk kihűlni.
A karamellhez a kókuszcukrot, a kókuszzsírt vagy vajat egy lábasba tesszük, lassú tűzön felmelegítjük, állandó kevergetés mellett csak egy kicsit karamellizáljuk, nem kell sok, hiszen a kókuszcukor magában is karamell ízű. A sütemény tetejére öntjük, szép vékonyan elsimítjuk egy spatulával, bele fog folyni a kis lyukacskákba is, nem baj, így a jó, ettől lesz szuper. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Ha megdermedt a karamell egy kicsit, akkor már készíthetjük is a tetejére a csokoládémázat. Az étcsokoládét gőz fölött egy darabka kókuszzsírral vagy vajjal megolvasztjuk, és ezt is a torta tetejére simítjuk. Megszórjuk apróra vágott mogyoróval, és dermedésig a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.