Elkészítés: Törjük össze a csokoládét, és a vajjal együtt gőz fölött olvasszuk fel. A fehérjékből egy csipet sóval verjünk kemény habot. A sárgáját addig keverjük a kristálycukorral, amíg kifehéredik. A már langyos olvasztott csokoládét keverjük a tojássárgájához. Ezután keverjük össze a tojásfehérje habjával, óvatosan, hogy ne törjön össze a hab. Kenjünk ki egy tortaformát vajjal, és tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe. Süssük 25 percig ill. tűprobáig. Még melegen szórjuk meg porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.