Elkészítés: Előző este leforrázzuk a babot, amikor ráncos lesz, szemenként lehúzzuk a héját és feltesszük főni. Ha megpuhult, lecsorgatjuk a levét, és összetörjük.
Másnap a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a babot, a sütőport, a vaníliás cukrot, a fél citrom reszelt héját és levét, a lereszelt csokoládét, a zsemlemorzsát és végül a tojásfehérjék keményre vert habját.
Ezután kiknet, lisztezett tepsibe öntjük a tésztát, és közepes lángon megsütjük. Ha kihűlt, három részre vágjuk.
A krém hozzávalóit habosra keverjük és megtöltjük vele a lapokat úgy, hogy maradjon krém a torta bevonására is. A tetejét a tejből és tejszínhab porból felvert tejszínnel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.