Elkészítése: Ha eperből készítjük, az epret megmossuk, és papírtörlőre terítve megszikkasztjuk, de a csumáját rajta hagyjuk. Ha licsiből készül, a gyümölcsöt leszűrjük, és szintén papírtörlőre terítve megszikkasztjuk, majd a kis üregekbe (a magházába) cukrozott narancshéjat vagy sűrű narancsdzsemet rakunk. A kakaót a cukorral és fél deci vízzel simára keverjük, kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve beledobjuk a darabokra vágott vajat, és addig keverjük, amíg a vaj el nem olvadt. Ekkor az összes eperszemet a csumájánál fogva a meleg, folyékony csokoládémártásba mártjuk, és alufóliával bélelt tálra egymás mellé fektetjük. Ha licsiből készítjük, a gyümölcsbe fogvájót szúrva mártjuk a csokoládéöntetbe. A kész csokoládés gyümölcsöt a hűtőszekrény leghidegebb polcára tesszük, hogy a máz megkeményedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.