Elkészítés: A csokoládét olvasszuk fel gőz fölött.
A gesztenyepürét törjük át krumplinyomón, locsoljuk meg 1 evőkanálnyi Amaretto likőrrel. Keverjük hozzá az olvasztott csokoládét. A tejszínhabot verjük kemény habbá, majd két körben óvatosan forgassuk össze a csokoládés gesztenyével. Töltsük poharakba, majd tegyük hűtőbe.
Egy forralóedényben főzzük össze a cukrot 1 evőkanál vízzel, majd ha szirupos állagú, dobjuk bele a gesztenyéket, és lassú tűzön pároljuk puhára. Adjunk hozzá 1 evőkanál Amaretto likőrt, forraljuk el az alkoholt.
A krémet a szirupos gesztenyével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.