Elkészítés: A csokoládét olvasszuk fel gőz fölött.
A gesztenyepürét törjük át krumplinyomón, locsoljuk meg 1 evőkanálnyi Amaretto likőrrel. Keverjük hozzá az olvasztott csokoládét. A tejszínhabot verjük kemény habbá, majd két körben óvatosan forgassuk össze a csokoládés gesztenyével. Töltsük poharakba, majd tegyük hűtőbe.
Egy forralóedényben főzzük össze a cukrot 1 evőkanál vízzel, majd ha szirupos állagú, dobjuk bele a gesztenyéket, és lassú tűzön pároljuk puhára. Adjunk hozzá 1 evőkanál Amaretto likőrt, forraljuk el az alkoholt.
A krémet a szirupos gesztenyével kínáljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.