Elkészítés: Habosra keverünk 20 dkg margarint 4 tojás sárgájával és 1 egész tojással, 20 dkg cukorral, végül beleadunk 2 evőkanál rumot, 5-6 evőkanál tejet, és 1 csomag sütőporral elkevert 30 dkg lisztet.
5 dkg lisztet elkeverünk fél tábla apró
darabokra tördelt csokoládéval, és ezt is a tésztához adjuk.
Kuglófformában vagy tortaformában megsütjük, és ha kihűlt, csokoládémázzal is bevonhatjuk. Tejszínhabot is kínálhatunk hozzá, de anélkül is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.