Elkészítés: A csokoládét törjük apró darabokra, és vízgőz felett olvasszuk fel. Állandó keverés közben adjuk hozzá a már puha margarint, a cukrot és egyenként a tojásokat. Végül keverjük a csokoládéhoz a mandulával és a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát öntsük egy mélyebb, sütőpapírral bélelt formába, és kb. 160 fokon süssük meg a tésztát. Még melegen borítsuk ki, és vegyük le róla a sütőpapírt.
A baracklekvárt forrósítsuk fel, kenjük be vele a sütemény tetejét és illetve oldalát, majd tegyük félre, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Készítsük el a csokoládémázat, kenjük be vele a sütemény tetejét és oldalait, majd tegyük hűtőbe, és hagyjuk teljesen megszilárdulni.
Papírból vágjunk ki kb. 2 cm-es csíkokat, és ferdén helyezzük őket a süteményre. Szórjuk meg a sütit kakaóval, aztán óvatosan távolítsuk el a papírcsíkokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.