Elkészítés: A tojásokat válasszuk szét. A sárgájukat verjük fel a kristálycukorral és a forró vízzel, majd óvatosan forgassuk bele a fehérjékből felvert kemény habot. A sütőport és a lisztet szintén keverjük a tojásos masszához. A tepsit vajazzuk és lisztezzük ki, majd öntsük bele a tésztát, és süssük azt 20 percig a 160 fokra előmelegített sütőben. Ha elkészült, a sütőből kivéve hagyjuk hűlni, aztán borítsuk ki a formából, és keresztben vágjuk ketté.
A kakaós töltelékhez verjük habosra a vajat és a porcukrot, majd keverjük hozzá a kakaóport. A kekszet daráljuk le, öntsük fel a tejjel, adjuk hozzá a kakaós masszát meg a rumot, aztán kenjük a krémet a két tésztalap közé.
A kókuszos krémhez főzzük fel a kókuszreszelékkel a tejet. A puha vajat keverjük habosra a porcukorral, majd ezt is adjuk a kókuszos-tejes keverékhez. A sütemény tetejét borítsuk be az így kapott krémmel. Egy kés segítségével egyenletesen simítsuk el a felületét, aztán 2 órára tegyük be a hűtőszekrénybe, hogy összeálljon. Tálalás előtt kockázzuk fel a desszertet, majd díszítsük a csokoládéforgáccsal a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.