Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Összekeverjük a lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal és a kakaóval. Egy másik tálban kissé felverjük a tojást, és hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a margarint vagy olajat, a kefírt. Alaposan összekeverjük. Ehhez hozzáadjuk a lisztes keveréket, de nem kevergetjük sokáig, épp hogy csak egynemű tésztát kapjunk.
A tészta felét a formákba adagoljuk, mindegyikbe teszünk 1 darab Raffaellot, majd befedjük a tészta másik felével.
20-25 percig sütjük. Ha kész, 10 percig pihentetjük a sütőformában.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.