Elkészítése: A répát durvára reszeljük, a csokit nagyobb darabokra tördeljük, és a répa 2/3 részével összekeverjük.
Habverővel a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a margarinnal és egy csipet sóval 5 percig keverjük, míg jó habos lesz. Ehhez hozzáadjuk a répás keveréket, majd a maradék répát is, végül beletesszük a sütőporos lisztet és a kemény habbá felvert tojásfehérjét.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük, megsült-e.
Tetejére csokit öntünk, és darabolt dióval vagy pisztáciával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.