Elkészítés: A piskóta hozzávalóiból 26 cm-es tortaformában piskótát sütünk. 3 részletben sütöttem, hogy egyforma vastagok legyenek a lapok.
A krémhez a tejszínt egy lábasban a cukorral együtt kevergetve 7-8 percig forraljuk. A vajat beletesszük, tovább kevergetjük felolvadásig, a kakaót is beleszitáljuk. Jól elkeverjük, a tűzről lehúzzuk, hűlni hagyjuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük pár órára. Ezután elektromos habverővel jó habosra keverjük.
A piskótalapokat betöltjük úgy, hogy a torta oldalát és a tetejét is a krémmel kenjük be. A torta oldalára fehércsokoládé darabkákat tettem, a tetejét fehér tortabevonó csokoládéval és tejszínnel díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.