Elkészítés: A füstölt csülköt egy éjszakára hideg vízbe áztatom, másnap friss vízben puhára főzöm. A karfiolt rózsáira szedem, enyhén sós vízben puhára főzöm, leszűröm, hagyom hűlni.
Salátás tálamban elkészítem a mártást: a paprikát kicsumázom, közepes kockákra vágom. Az ecetet a mustárral összekeverem, a félfőre vágott hagymával, a porcukorral elkeverem, sózom, a kukoricaolajat lassanként, szinte cseppegtetve belekeverem. A pirospaprikával meg a felaprított kaporral fűszerezem.
A füstölt, főtt csülköt kicsontozom, felkockázom, beleteszem a mártásba, hozzáadom a rózsáira szedett karfiolt, hidegen tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.