Elkészítés: A füstölt csülköt 2-3 órával az elkészítés előtt hideg vízbe áztatjuk.
A kockára vágott füstölt szalonnát egy lábasban megpirítjuk, (szükség esetén egy kis zsírt adunk hozzá), majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne, és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően hozzáadjuk a kockára darabolt csülköt, valamint a csontot is, és felengedjük vízzel. Borssal, kevés ételízesítővel fűszerezzük. Hozzáadjuk a csípős paprikát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt, beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük.
Puha kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.