Elkészítés: Pörköltet készítünk a hagyományos módon, akár bográcsban is lehet. A hagymát megdinszteljük zsiradékon, hozzáadjuk a felkockázott húst, átforgatjuk, majd paprikával, sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük, felöntjük kevés vízzel, és puhára főzzük.
Amikor a hús már puhul, hozzáadjuk a
cukorborsót és a megtisztított burgonyát. Ízesítjük, ha szükséges, mert a krumpli semlegesíteni fogja az ízeket, és vízzel egy kissé felengedjük.
Ha kész, egy kis liszttel besűrítjük, tálalkáskor tejfölt locsolunk rá, de anélkül is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.