Elkészítés: Üvegesre dinszteljük olívaolajon a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a héjastul felkockázott cukkinit, majd a megtisztított, apróra vágott burgonyát. Alaposan összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, friss kakukkfüvet morzsolunk bele. A fokhagymát aprítva adjuk a zöldségekhez, amikor azok már kicsit elkezdtek puhulni. A zöldségalaplével felöntjük, és közepes lángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Botmixer vagy turmixgép segítségével krémesre turmixoljuk a friss petrezselyemlevelekkel és parmezán sajttal, főzőtejszínnel selymesítjük. Megkóstoljuk, ha szükséges, utána ízesítjuk.
A levesbetéthez 1x1 cm-es kockára vágjuk a cukkinit, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd a végén aprított friss bazsalikommal összeforgatjuk.
A krémleves tányérba szedjük, és a cukkinikockákkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.