Elkészítés: Üvegesre dinszteljük olívaolajon a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a héjastul felkockázott cukkinit, majd a megtisztított, apróra vágott burgonyát. Alaposan összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, friss kakukkfüvet morzsolunk bele. A fokhagymát aprítva adjuk a zöldségekhez, amikor azok már kicsit elkezdtek puhulni. A zöldségalaplével felöntjük, és közepes lángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Botmixer vagy turmixgép segítségével krémesre turmixoljuk a friss petrezselyemlevelekkel és parmezán sajttal, főzőtejszínnel selymesítjük. Megkóstoljuk, ha szükséges, utána ízesítjuk.
A levesbetéthez 1x1 cm-es kockára vágjuk a cukkinit, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd a végén aprított friss bazsalikommal összeforgatjuk.
A krémleves tányérba szedjük, és a cukkinikockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.