Elkészítés: A cukkiniket lereszeljük és megsózzuk.
A vöröshagymát felaprítjuk, és olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst. Miután a hús kifehéredett, sóval, borssal és a zúzott fokhagymával tovább pirítjuk a húst.
A kinyomkodott cukkinit egy nagyobb tálba tesszük, hozzáadjuk a lepirított húst, a reszelt sajtot, és a 2 db tojással elkeverjük.
Kivajazott közepes tűzálló tálba rakjuk, és 175 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
A bulgurt fél liter forró sós vízbe áztatjuk kb. 30 percre, majd a felesleges vizet leszűrjük. Közben a másik fej hagymát felaprítjuk, aranybarnára pirítjuk olivaolajon, majd hozzákeverjük a bulgurt, és már tálalható is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.