Elkészítés: A hagymát felkockázom, olívaolajon megdinsztelem. A pulykamellet (lehet csirke is) felcsíkozom, ezt is hozzáadom, és kifehéredésig dinsztelem. A felkockázott cukkinit, patiszont és a paradicsomot is hozzáadom. Megszórom fűszerekkel: sóval, frissen őrölt színesborssal, oregánóval, bazsalikommal, chilivel és egy csipet őrölt szerecsendióval. Lassú tűzön fedő alatt puhára főzöm a hússal. Víz nem kell alá. Ha majdnem kész, szoktam 2-3 tojást ráütni, és azzal kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.