Elkészítés: A tarját vagy karajt kicsontozzuk, kiverjük. Mindkét oldalát megkenjük mustárral, fokhagymakrémmel, megszórjuk ételízesítővel, borssal (agy ízlés szerint flekken füszerkeverékkel). 1-2 órára hűtőbe tesszük.
A cukkinit, tököt vagy patisszont vékony szeletekre vágjuk.
A húst kevés olajban hirtelen pirosra sütjük. A zsiradékot nem csöpögtetjük le róla, amikor kiszedjük, hanem így tesszük tepsibe vagy tűzálló tálba, melyben előzőleg pár gerezd fokhagymát elapróztunk vagy összezúztunk. Erre fektetjük a húst. Beborítjuk a cukkiniszeletekkel, kevés ízesítővel megszórjuk. Paradicsomkarikákat teszünk fölülre, aki szereti, karikára szelt hagymát is tehet a paradicsom alá.
Lefóliázva kb. 45 percig sütjük, utána a fóliát levesszük, és tovább sütjük. Ízlés szerint sajtszeleteket is olvaszthatunk rá.
Köretnek sült burgonya, rizi-bizi, de akár vegyes köret is kínálható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.