Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízben megfőzöm, leszűröm.
A hagymát felkockázom, az olívaolajon üvegesre pirítom, hozzáadom a már felkockázott cukkinit, pritamin paprikát, kevés vizet teszek rá, sót, borsot ízlés szerint, ételízesítővel és 7 fűszerkeverékkel ízesítem, és megpárolom. Ezután hozzáadom a tejszínt a zöldfűszerekkel és a felkarikázott újhagymát is, ezt forrásig főzőm.
Ha kész, összekeverem a tésztával, hozzáadom a juhtúrót, majd egy tűzálló tálba rakom, és 160-180 fokon megsütöm.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.