Elkészítés: A sárgarépát és a hagymát vékony karikákra szeletelem, a cukkinit almareszelőn lereszelem. Az egészet kevés olajon megpárolom (kb. 5 perc). Hagyom kihűlni. Közben kissé felverem a tojást, hozzáadom a ricottát, a tejfölt és a fűszereket. Az öntetbe belekeverem a kissé megpárolt, már langyosra hűlt zöldségeket. A réteslapokat kihajtogatom, egyesével nedves konyharuhára terítem, és minden lapot alaposan megkenek olajjal. 1 rúdhoz 3 lapot használok. A tölteléket megfelezem, s az 1 evőkanálnyi zsemlemorzsával megszórt, előkészített rétesre halmozom, feltekerem. A másik rúdnál ugyanígy járok el. A rudakat megkenem olajjal, valamint kevés tejföllel és fűszerekkel elkevert tojással. 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütöm. Langyosan szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.