Elkészítés: A hagymát apróra kockázzuk, a cukkinit lereszeljük. Összekeverjük a tojással és a zsemlemorzsával. A fasírt alapjánál kicsit hígabb legyen, majd fűszerezzük ízlés szerint.
A gombafejeket megmossuk, a tönköt kiszedjük. A tölteléket belelapátoljuk a fejekbe. Nyugodtam meg lehet púpozni.
Egy serpenyőben vagy lábasban kevés olajat kb. 1 dl (fél pohár) vízzel felmelegítünk. Ebbe helyezzüka a gombafejeket a töltelékkel felfelé. Lefedjük, és addig pároljuk a forró gőzben, amíg a töltelék megfő. Időnként megmozgatjuk, hogy véletlenül se égjen le a gombák alja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.