Elkészítés: A hagymát apróra kockázzuk, a cukkinit lereszeljük. Összekeverjük a tojással és a zsemlemorzsával. A fasírt alapjánál kicsit hígabb legyen, majd fűszerezzük ízlés szerint.
A gombafejeket megmossuk, a tönköt kiszedjük. A tölteléket belelapátoljuk a fejekbe. Nyugodtam meg lehet púpozni.
Egy serpenyőben vagy lábasban kevés olajat kb. 1 dl (fél pohár) vízzel felmelegítünk. Ebbe helyezzüka a gombafejeket a töltelékkel felfelé. Lefedjük, és addig pároljuk a forró gőzben, amíg a töltelék megfő. Időnként megmozgatjuk, hogy véletlenül se égjen le a gombák alja.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.