Elkészítés: Forró zsiradékban megforgatom, kicsit átpirítom a csirke alsócombokat, majd kiszedem és félreteszem.
A visszamaradt zsiradékban pár perc alatt megdinsztelem a hagymát a répával, megszórom a liszttel, kicsit átforgatom, meghintem a pirospaprikával, gyorsan elkeverem, és felöntöm kb. bő 1 liter vízzel. Azonnal sózom, hogy a letapadt liszt feloldódjon, borsozom, és amikor forr, beleadom a sózott csirkehúsokat, a zöldborsót, beledobok 1 erőleveskockát és egy késhegynyi cukrot. Forrás után csendesen főzöm kb. 35 percig, közben elkészítem a galuskát, és felaprítom a petrezselyem zöldjét.
Kislyukú galuskaszaggató segítségével gyors mozdulatokkal a tésztát beleszaggatom 2-3 részletben a levesbe (közben a szaggató melletti résen megkevergetem, hogy ne tapadjanak össze), hozzáadom a petrezselyem zöldjét is, majd 1-2 perc alatt készre főzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.