Elkészítés: A cukkinit feldaraboljuk, a hagymát apróra vágjuk. Egy edényben a vajat felolvasztjuk, rádobjuk a cukkinit és a hagymát, ételízesítővel, feketeborssal és curryvel ízesítjük, átforgatjuk, majd felöntjük vízzel, puhára főzzük. A leveshez hozzáöntjük a fehérbort és a tejszínt, beleszórjuk a felaprított petrezselymet, majd összeturmixoljuk.
Tányérra szedjük a levest, beletesszük a kockára vágott sajtot, megszórjuk curryvel, esetleg mikróban kicsit átforrósítjuk, hogy a sajt egy kicsit megolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.