Előkészítés: Az újburgonyát megmossuk, sós vízben kb. 20 percig főzzük. Közben a mogyorót konyharuhába tesszük, és húsklopfolóval nagyobb darabokra törjük. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és zöldjével együtt felaprítjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben egy kiskanál margarint felforrósítunk, az összetört mogyorót kevergetve megpirítjuk benne, megszórjuk a curryvel, összerázogatjuk, és félre tesszük. A burgonyát leszűrjük, megtisztítjuk, kockára vágjuk. A maradék margarint serpenyőben felolvasztjuk, hozzáadjuk a burgonyát, a hagyma fehér részét, a fokhagymát, és lassú tűzön kevergetve kb. 5 percig pirítjuk. Hozzákeverjük a mogyorót, és néhány percig együtt pirítjuk. Megszórjuk a hagyma zöldjével, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.