Elkészítés: A vajat, a cukrot és a vaníliás cukrot egy edényben alacsony lángon kavargassuk addig, míg a cukor feloldódik. Hozzáadjuk a darált mandulát és csokoládéreszeléket, majd tovább kevergetjük, míg a csokoládé is feloldódik. Ekkor levesszük a tűzről az edényt, és gyakori kevergetés mellett hagyjuk kihűlni. Ezután tesszük hozzá egyenként a 4 tojássárgát és végül a sütőporral elkevert lisztet, valamint a 4 tojás habbá vert fehérjét. A csokoládés masszát egy előre kikent, morzsával hintett szögletes formában, előmelegített sütőben, 175 fokon, 1-1 1/4 óráig sütjük (tűpróbát végzünk). Hagyjuk kihűlni. A sütemény tetejét vékonyan kenjük meg lekvárral (legfinomabb áfonyalekvárral), majd vonjuk be csokoládébevonattal. Ezután szórjuk meg darabolt mandulával. Amikor a csokimáz megdermedt, kisebb téglalapokra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.