Előkészítés: A burgonyákat megmossuk, nagy, mikróba betehető tálba tesszük, és 2 cm magasan vizet öntünk rájuk. Letakarjuk fóliával, amit kilyukasztgatunk, és a mikróban nagy teljesítményen puhára főzzük (kb. 8-10 perc).
Elkészítés: A burgonyák tetejét levágjuk, és belsejüket kivájjuk úgy, hogy 1 cm vastagságú faluk maradjon. A darált húst összekeverjük a hagyma- és fokhagymaporral, a ketchup felével, és sóval, borssal fűszerezzük. Nagy teljesítményen kb. 3-5 percig főzzük, amíg elkészül (percenkét kevergessük meg egy villával). A burgonyákat megtöltjük a hússal, és további 3 percre betesszük a mikrohullámú sütőbe. Tálaláskor a ketchup másik felét a húsra öntjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 153 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.