Előkészítés: A burgonyákat megmossuk, nagy, mikróba betehető tálba tesszük, és 2 cm magasan vizet öntünk rájuk. Letakarjuk fóliával, amit kilyukasztgatunk, és a mikróban nagy teljesítményen puhára főzzük (kb. 8-10 perc).
Elkészítés: A burgonyák tetejét levágjuk, és belsejüket kivájjuk úgy, hogy 1 cm vastagságú faluk maradjon. A darált húst összekeverjük a hagyma- és fokhagymaporral, a ketchup felével, és sóval, borssal fűszerezzük. Nagy teljesítményen kb. 3-5 percig főzzük, amíg elkészül (percenkét kevergessük meg egy villával). A burgonyákat megtöltjük a hússal, és további 3 percre betesszük a mikrohullámú sütőbe. Tálaláskor a ketchup másik felét a húsra öntjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 153 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.