Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A húst megmossuk, falatnyi kockákra daraboljuk. A füstölt szalonnát aprókockára vágjuk.
Elkészítés: A szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megfonnyasztjuk. Rádobjuk a húst, fehéredésig sütjük, majd meghintjük a pirospaprikával és a köménnyel. Kevés vízzel felengedjük, lassú tűzön, fedő alatt pároljuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, megtisztítjuk, húsukat cikkekre vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk. Ha a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a paradicsomot és paprikát, valamint a kolbászt. Együtt készre pároljuk. Hagymás tört burgonyával és savanyúsággal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 668 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.