Elkészítés: A leveles tésztából 2 db sütőlap nagyságú lapot sodrunk, és 200 fokon megsütjük.
A piskótához a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, kakaót, diót. Összekeverjük és belevegyítjük a tojások felvert habját. Megsütjük.
A krémhez a tejjel és a liszttel pépet főzünk, amit kihűtünk. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd fokozatosan belekeverjük a kihűlt pépbe. (Ízlés szerint szórhatunk kakaóport is a felébe.)
Az egyik leveles tésztalap sima oldala kerüljön alulra, erre a krém felét rákenjük, majd a diós piskótalap következik, és erre a krém másik fele. A tetejére a 2. leveles tésztalap sima felével felfelé.
Kihűtjük, majd porcukorral megszórjuk, és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.