Elkészítés: 170 fokra előmelegítjük a sütőt, a tortaformát kivajazzuk. A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, darált mandulát és a sót összekeverjük. Robotgéppel habosra keverjük a vajat, a cukrot és a vaníliaaromát, hozzáadjuk egyenként a tojásokat, habosra kikeverjük, majd a száraz hozzávalókat hozzáadjuk. Belerakjuk a gyümölcsöket (a cseresznyét félbevágva), a citromhéjat és -levet, majd a formába simítjuk. Kicsit ragadós tésztát kapunk, kanállal simítsuk el a formában. Kirakjuk a tiszított mandulával, megkenjük a tojásfehérjével. 1 órán át sütjük, majd a hőfokot 150 fokra mérsékeljük, és további 40 percet sütjük (tűpróba kell!!). A formában ezután kb. fél órig hagyjuk hűlni, akkor kivehetjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.