Elkészítés: A tojások sárgáját a fruktózzal jól kikeverjük, majd a keményre vert tojásfehérjét hozzáadagoljuk. Hozzáadunk 10 dkg darált mandulát, a zsemlemorzsát, kevés reszelt csokoládét, a fahéjat és a szegfűszeget. Könnyedén átkeverjük.
Kikent, zsemlemorzsával is meghintett
őzgerincformába öntjük, és előmelegített sütőben sütjük.
A megsült tésztát kiborítjuk. Amikor kihűlt, bevonjuk olvasztott csokival, amit 2 kávéskanál margarinnal hígítottunk. Megszórjuk a szeletelt mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.