Előkészítés: Az almát megmossuk, nyolc gerezdre vágjuk, és magházát eltávolítjuk. A tejet a vajjal felforrósítjuk.
Elkészítés: A tojásokat az édesítőporral habosra keverjük. Hozzáöntjük a forró tejet, és még két percig keverjük. A lisztet összekeverjük a korianderrel, a sütőporral, és a tojásos keverékbe dolgozzuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy kapcsos tortaformát vagy egy tűzálló formát, és belesimítjuk a masszát. Az almát körkörösen ráfektetjük, megszórjuk a tök- és napraforgó magokkal, és a sütő középső rácsán kb. 35 percig sütjük. Tálalás előtt megszórjuk édesítőporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.