Elkészítés: A kekszet morzsásra törjük (legjobb, ha zacskóba tesszük, és nyújtófával ütögetjük), összedolgozzuk a vajjal. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, és kanálháttal belenyomkodjuk a kekszes masszát. A tortaforma oldalára sütőpapírt tapasztunk.
A zselatint vízbe áztatjuk. A túrót simára keverjük a mascarponéval, a joghurttal, a porcukorral és a citromlével. A zselatint kinyomkodjuk, felolvasztjuk, elkeverjük kevés túrós masszával, majd a massza egészébe dolgozzuk. A kekszalapra simítjuk, és hagyjuk megdermedni.
A dinnyehúst (magok nélkül!) kis darabokra vágjuk, és sűrűn a torta tetejére rakosgatjuk.
A tortabevonót a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük 2,5 dl vízzel, felforraljuk, kissé hűlni hagyjuk, majd a dinnyére locsoljuk. Hagyjuk megdermedni.
A tortát tálra emeljük, megszórjuk fenyőmaggal, és citromhéjjal, mentalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.