Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk, óvatosan hozzáadjuk a cukrot, a darált diót, a zsemlemorzsát és a sütőporral összekevert lisztet. Az így kapott masszát kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a pudingport, majd kevés tejjel simára keverjük, és felforralt tejben megfőzzük (sűrűre). Ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint, simára keverjük. Elfelezzük a krémet, az egyik felébe beletesszük a vaníliaaromát, a másikba a kakaóport.
A tésztára rákenjük a vaníliakrémet, erre kerül a háztartási keksz, amit forralt tejben megáztatunk (nem szabad eláznia), majd rákenjük a csokis krémet, a tetejére csokimáz kerül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.