Elkészítés: A feta sajtot finomra reszeljük. Az olívabogyókat és a diót apróra vágjuk. A sütôt elômelegítjük.
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzákeverjük az instant élesztőt. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) kb. 2 perc alatt sima tésztává dagasztjuk. A tésztát liszttel enyhén meghintjük, formázzuk, majd a tepsibe helyezzük, végül kelni hagyjuk, amíg láthatóan megnő.
A megkelt kenyeret az előmelegített sütő alsó harmadába toljuk, és 180 fokon kb. 35 perc alatt a kenyeret megsütjük.
A sütés után a kenyeret egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.