Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra kevertem, hozzáadtam sorban a vizet, a citromlét, majd a sütőporral elkevert diós-lisztes keveréket. 180 fokra melegített sütőben megsütöttem.
A bevonathoz a hozzávalókat csomómentesre kikevertem a vaj kivételével, és felfőztem. Tűzről levéve a vajat hozzákevertem.
Visszatettem a tűzre, és addig főztem, míg jó nyúlós lett a máz. Ekkor a tészta tetejére csurgattam, a tálcán jól megrázogattam, hogy egyenletesen kerüljön az egész süteményre. A még meleg bevonatra darált diót szórtam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.